Vælg dit køretøj
Anvend stelnummer
Vælg køretøj fra liste
Søg efter produkter

Hvorfor og hvordan opdaterer man kortet på ens BMW navigation?

Opdatering Af Navigation
Opdatering af BMW
navigation

Engang var løbende olie- og dækskift al den vedligehold, som ens BMW havde behov for. Men for en BMW med iDrive, kræver det lidt mere at holde sin bil moderne. Uanset om du skal opdatere software eller uploade de nyeste kort til dit navigationssystem, så burde det at holde softwaren opdateret sidestilles med al andet vedligehold ved ens bil.

Hvorfor er det vigtigt at opdatere dit kort?

Vejene forandrer sig hele tiden. Der bliver bygget nye veje, gamle veje bliver lukket eller ombygget, der kan komme nye rundkørsler og veje kan blive ensrettet. Det sidste du har lyst til, når du har brug for din navigation, er at du bliver sendt ud på en forkert rute, eller at du pludselig kigger på dit kort, og ser at du kører på en vej, der ikke eksisterer på dit kort. BMW tilføjer hvert år mere end 200.000 km ny vej til dens kort, så du kommer til at få en meget bedre oplevelse af at få opdateret dit navigationssystem.

Sådan tjekker du din kortversion på BMW iDrive:

For at tjekke hvilken version af dit navigationssystem der er installeret i din BMW, skal du gå ind i dit kort på din BMW. Herefter skal du åbne indstillinger (Options) og finde punktet ”Navigation system version” i bunden af din menu. Her vil du blive præsenteret for din kortversion.

Sådan opdaterer du dit BMW navigationssystem:

Alt efter om du har et CCC, NBT, CIC eller EVO system, er der forskellige måder at opdatere dit system på. Vi har i følgende guide forsøgt at forklare det så enkelt som muligt.

BMW DVD Navigation:

På ældre iDrive modeller er kortdataen gemt på en DVD som du skal indsætte i DVD -drevet på din BMW – Disse enheder kaldes CCC-enheder. Her er kortopdateringen så simpel, at du bare skal skifte dit gamle BMW DVD-kort ud med en nyere version. Herefter er du kørende med den nyeste version af kort til din model.

BMW USB Navigation:

Hvor ældre BMW-enheder brugte en DVD til at opbevare kortdata på, har de nyere modeller fået en intern hukommelse, hvorpå dataene kan gemmes. Det betyder blandt andet at navigationen er blevet langt hurtigere. I biler hvor man manuelt skal opdatere kortdata, er processen stadig simpel: Du køber det opdaterede kort på et USB-drev, som kan sættes ind i USB-porten på din BMW. Systemet vil automatisk registrere, at der er et nyt kort tilgængeligt, som er klar til at blive installeret i iDrive. Du kan blive mødt med en besked om at indtaste en FSC-aktiveringskode. Denne kode skal købes separat, da FSC-aktiveringskoden bliver dannet ud fra dit stelnummer. Bilen skal være tændt mens opdateringen foregår, og da opdateringen kan tage op til halvanden time, anbefaler vi, at du har bilen tilsluttet en batterilader. Når opdateringen er færdig, er du klar til at køre af sted med dit opdaterede navigationssystem. OBS: Er din bil fra før marts 2010 skal du have bilen opdateret for til den seneste BMW-software, så bilen er klar til at modtage opdateringer via USB. Er din bil efter marts 2010, burde den være klar til at modtage USB-stikket fra start.

Hvad er forskellen på Navigation Business og Navigation Professional

Den største synlige forskel på de to navigationssystemer er skærmstørrelsen. Navigation Professional har en større skærm, med en bedre skærmopløsning end du vil finde på Navigation Business. Alt efter årgang vil der også være forskel på kort, hukommelse, hastighed og andet. Det er dog ekstremt vigtigt at du finder ud af, om din BMW har Navigation Business eller Navigation Professional, da systemerne skal opdateres med hver deres DVD/USB. Har du brug for hjælp med at identificere hvilket system du har, er du velkommen til at komme forbi Schmiedmann, så vores sælgere kan hjælpe dig med at finde den rigtige opdatering til dig. Vi kan hurtigt finde den korrekte opdatering og FSC-kode ved at slå din bil op med dets stelnummer.

Vigtig information:

Dette skal ses som en generel vejledning til opdatering af navigation og kort. Der kan være variationer, som denne guide ikke tager hensyn til, mere komplicerede tilgangsmetoder, ligesom der for andre lande kan være forskellige metoder på hvordan man opdaterer softwaren i ens BMW. Schmiedmann kan via dit stelnummer se hvor i verden din BMW er fra og hvilket udstyr den har installeret, og kan derfor hurtigt finde ud af præcis hvilken kortopdatering du skal bruge. Er du i tvivl om, hvordan din BMW skal opdateres, kan du altid kontakte et af vores værksteder - Vi vil med glæde hjælpe dig. Vi har mere end 22 års ekspertise og den laveste timepris. Vores DVD og USB kortopdateringer er alle originale BMW produkter. Vores USB kortopdateringer inkluderer et USB-drev med det nyeste kort til din BMW. Kræves der en FSC aktiveringskoden kan du naturligvis også købe den hos Schmiedmann, FSC aktiveringskoden er lavet ud fra dit specifikke stelnummer, så det skal du oplyse når du køber

Thank you for visiting
Schmiedmann!
We noticed you are from...

United States United States
Følg os
Betaling
Payment method logos
Forsendelse
Schmiedmann sender dagligt over hele landet
Hurtig levering
Bestil lagervarer inden kl. 16:45 (ordrer med brugte dele inden kl. 15:00) og få levering hverdagen efter

GRATIS fragt for ordrer over 350 DKK inkl. moms*
(* Gælder ikke for voluminøse varer. For ordrer under 350 DKK er fragten kun 39 DKK inkl moms)

Vi bruger:
Kontakt