Vælg din bil
Søg uden modelfilter
Vælg bil fra liste
Søg efter produkter
Søg kun på varenummer Tilføj hurtigt

Reservedelsekspedient til salg af BMW & MINI reservedele og udstyr søges

Schmiedmann Odense A/S søger en reservedelsekspedient
- Gør din hobby til din levevej -

 

showroom-schmiedmann-odense-bmw-e30-m3Er det du vild med BMW & MINI biler, og kunne du tænke dig at arbejde med disse mærker hver dag, så er denne stilling måske noget for dig.

Om jobbet

Arbejdet vil primært bestå i kundebetjening over e-mail og pr. telefon. Det vil dreje sig om både private og erhvervskunder fra både ind og udland, desuden vil der være en del leverandørkontakt.

Du vil skulle udarbejde tilbud, ordrer, fakturaer, indhente priser hos leverandører, oprette varer, lave pris og fragtberegninger mv. du vil indgå i et frisk og ambitiøst team af sælgere der hurtigt kan lære dig de forskellige systemer at kende. Der kan lejlighedsvis også forekomme kundebetjening ved disksalg i vores butik, ved fx. ferie, fravær og evt. sygdom. Du vil have en bred berøringsflade på tværs af organisationen, og på tværs af vores afdelinger heriblandt de udenlandske.

Det er en travl og spændende hverdag, hvor du dagligt vil kommunikere med kunder fra hele verden, fx. fra Australien og USA, men også fra så eksotiske steder som fx. Mauritius, Barbados, Jamaica osv. - vi har også jævnligt internationale forretningsbesøg.

Krav:

 • At du har erfaring og interesse indenfor autoreservedele (du behøver ikke vide noget om BMW, det kan vi lære dig), eller evt. at du er BMW entusiast og derfra har teknisk indsigt i reservedele / udstyr og modelbetegnelser.
 • At du kan tale og skrive engelsk på mindst middel niveau.
 • At du er relativ god til EDB.
 • At du er omhyggelig og kundeminded - og gør hvad du kan for at give kunden en god oplevelse hos os.
 • At du er mødestabil og pålidelig.
 • At du er fleksibel, og gør arbejdet færdigt selv om det evt. skulle tage 1 eller 2 timer ekstra (typisk i sæsonen og efter ferier mv.).
 • Straffeattest skal fremvises.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udfordrene job med meget alsidige arb.-opgaver, indkøb og fragtkalkulationer vil fx. også indgå i stillingen.
 • Et dynamisk og ambitiøst arbejdsmiljø, hvor der hele tiden sker noget nyt.
 • Et job med en bred berøringsflade på tværs af organisationen, hvor du får indflydelse på din hverdag.
 • Moderne lyse omgivelser.
 • Arbejdstid man-fre 08:00-16:00 evt. 09:00-17:00 (weekend lukket)


Ansøgninger og henvendelser skal venligst sendes pr. email.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

(Vi gør opmærksom på, at hvis ikke du hører du ikke fra os indenfor 14 dage efter indsendelsesfristens udløb, så er du desværre blevet fravalgt).

Kørekort: B(Almindelig bil).

Send din ansøgning til martin@schmiedmann.com

Om Schmiedmann

Schmiedmann Odense A/S er et 22 år gammelt firma i rivende udvikling, som beskæftiger sig med salg af BMW & MINI reservedele/udstyr til personbiler.

Schmiedmann består af 2 danske og 8 udenlandske afdelinger, hvor Odense afdelingen fungerer som centrallager og koncept udviklings-sted for de øvrige afdelinger. Vi er ca. 30 medarbejdere ansat i Odense afdelingen.

Thank you for visiting
Schmiedmann!
We noticed you are from...

United States United States
Følg os
Betaling
Payment method logos
Forsendelse
Schmiedmann sender dagligt over hele landet
Hurtig levering
Bestil lager varer inden kl. 17:00 (ordrer med brugte dele inden kl. 15:00) og få levering hverdagen efter

GRATIS fragt for alle ordrer over 350 DKK inkl. moms*
(* Gælder ikke for voluminøse varer, her er fragten for de fleste varer dog kun 39 DKK inkl. moms, for ordrer under 350 DKK er fragten kun 39 DKK inkl moms)

Vi bruger:
Kontakt